Line Carrier Mobiilivaihde

Vain yksi sovellus riittää

Asiakkaasi haluavat palvelua sinulta juuri silloin, kun heille sopii, eivät vain toimiston aukioloaikojen puitteissa. Jos asiakkaasi ei saa yrityksesi edustajaa kiinni, hän soittaa toiseen yritykseen.

Line Carrier Mobiilivaihde pitää huolen, ettei yksikään puhelu jää hoitamatta.

Joustava mobiilivaihde

Mobiilivaihde on joustava ratkaisu yrityksesi henkilökunnan tavoitettavuuteen.

 Kun asiakas soittaa yrityksesi puhelinnumeroon, soitot siirtyvät edelleen määriteltyihin numeroihin. Puhelu voidaan ohjata joko yhteen numeroon, määriteltyyn soittorinkiin tai siirtää jonoon. Puheluiden tilanne päivittyy reaaliajassa kaikille käyttäjille. Näin yhtään puhelua ei menetetä.

Helppokäyttöisen Admin -portaalin avulla hallinnoit itse puheluiden ohjautumista. Palveluun voidaan liittää henkilöstön läsnäolotiedot, joka helpottaa puhelun ohjautumista. 

Kattavasta online-raportista voit seurata puheluiden määriä, vastausaikoja sekä paljon muuta. Raporttidata voidaan viedä myös yrityksesi omaan raportointijärjestelmään.

Sovelluksen käyttöönotto on nopeaa ja helppoa – sinun ei tarvitse investoida laitteisiin etkä tarvitse kiinteää puhelinvaihdetta.

Kun kontaktien määrä kasvaa, Mobiilivaihde skaalautuu laajempaan Contact Center -sovellukseen, jonka avulla asiakaspalvelu ja vaihteenhoito sujuvat monikanavaisesti.

Line Carrier Mobiilivaihde sopii hektiseen asiakastyöhön.

Ketterää kontaktinhallintaa

Line Carrierin vaihdesovelluksen suurimmat edut ovat sen laajat integraatiovalmiudet, tarpeeseen skaalautuvuus sekä mahdollisuus valita käytettävät liittymät.

Mobiilivaihteiden perusominaisuuksien kuten takaisinsoiton, soittorinkien, puhelujonojen ja tilatietojen lisäksi monipuoliset integraatiot esimerkiksi asiakaspalveluun tai vaihteeseen mahdollistavat joustavan tiimityöskentelyn.

Line Carrierin Mobiilivaihde on myös yhdistettävissä yrityksen omaan asiakastietorekisteriin, jolloin yhteystietojen ennakoiva reititys ja asiakaskohtainen kontaktien hoito ovat mahdollisia.

Operaattorivapaa vaihde

Vaihdesovelluksen varmennettu tavoitettavuus ei ole riippuvainen operaattorista – voit pitää liittymän haluamallasi operaattorilla. Verkkojen kuuluvuusalueet ovat kuitenkin rajallisia.

Valitessasi liittymät Line Carrierilta, operaattoreiden väliset erot kuuluvuusalueissa ei rajoita tavoitettavuutta. Line Carrier Business Mobile -yritysliittymäpakettien kanssa käytössäsi on kaikki kolme verkkoa, ja voit valita yrityksellesi tärkeimmät kuuluvuusalueet.

Lue artikkeli ”Ei enää erillistä puhelinvaihdetta ja liittymäpakettien kokoelmaa” (julkaistu Tivissä 4.6.2021):

Taloudelliset hyödyt

Vastaamaton puhelu on yritykselle kallis.

Mobiilivaihde mahdollistaa useamman asiakkaan palvelun. Enemmän asiakkaita, enemmän kauppaa.

Tehokkuutta toimintaan

Mobiilivaihteella puhelut päivittyvät reaaliajassa käyttäjien näytöille.

Läsnäolotiedot ja integraatiot tehostavat puhelujen ohjaamista oikeille henkilöille.

Parempi yrityskuva

Kun tavoitettavuus on kunnossa, asiakas saa yrityksesi henkilöstöön yhteyden.

Tavoitettavuus on hyvän asiakaskokemuksen kulmakivi.