Line Carrier Business Mobilella saat yritysliittymät kolmesta verkosta.

Yritysliittymät parhaalla kuuluvuudella 4G- ja 5G-verkkoon

Line Carrier Business Mobile tarjoaa yritysliittymät, joiden avulla turvaat yrityksesi yhteydet ja varmistat liikkuvan henkilöstön tehokkaan työskentelyn ympäri maata. Meiltä saat yrityksen puhelinliittymät selkeästi hinnoiteltuna ja aina parhaan kuuluvuuden mukaan.

Line Carrierin yritysliittymät tarjoavat pääsyn 4G- ja 5G-verkkoon jopa 1000 Mbit/s latausnopeudella. Meiltä saat käyttöösi kolme verkkoa, joista voit valita haluamasi liittymät kuuluvuuden mukaan.

Heitä hyvästit puhelimen verkko-ongelmille ja pyydä tarjous! Myyjämme on sinuun yhteydessä.

4G- ja 5G-yritysliittymät kaikkiin tarpeisiin

Nimeton 1

Aina paras kuuluvuus

Mobiililiittymät kolmessa verkossa: valitse sopivimmat liittymät kuuluvuuden mukaan. Kahden SIM-kortin puhelimiin saat tarvittaessa kaksi liittymää eri verkoista, samalla numerolla.

Kuva1

Nopeat yhteydet

Yritysliittymät 4G- ja 5G-verkkoon jopa 1000 Mbit/s latausnopeudella.

Kuva2

Paljon puhetta ja viestejä

Voit valita puheluminuuttien, tekstiviestien ja mobiilidatan määrän työntekijäkohtaisesti. EU-roaming kuuluu paketin hintaan.

Miksi Line Carrier -yritysliittymät?

Onko henkilökunnallasi ongelmia kuuluvuuden tai verkon toiminnan kanssa? Miten olet varmistanut kriittisten henkilöiden tavoitettavuuden? Onko puhelinlasku sekava ja vaikea kohdistaa kustannuspaikoille?

Liikkuva työ asettaa haasteita yritysten puhelinliittymille. Jos kuuluvuuden kanssa on ongelmia, kriittisissä tehtävissä toimivia henkilöitä ei tavoiteta tai työntekijät eivät pysty soittamaan.

Tämä kuluttaa turhaan aikaa ja aiheuttaa kustannuksia, tietokatkoksia sekä virheitä. Voit joutua hankkimaan yritysliittymiä useilta eri palveluntarjoajilta kattaaksesi kaikki kuuluvuusalueet.

Line Carrier on Suomen ainoa yritysten operaattori, joka toimii kaikissa verkoissa. Olemme palveluoperaattori, joka tarjoaa yritysliittymät sekä Elisan, Telian että DNA:n matkapuhelinverkoissa.

Meiltä saat yhdestä paikasta liittymät kaikkiin verkkoihin, ilman sekavaa laskuvalikoimaa. Multi-SIM-ratkaisulla voit valita kaksi verkkoa ja yhden ulospäin näkyvän numeron.

Tupla-SIM: Kaksi liittymää samaan puhelimeen, yhdellä numerolla

Line Carrierin kahden verkon ratkaisussa yhdessä puhelimessa on käytössä kaksi SIM-korttia kahdesta erillisestä mobiiliverkosta, mutta vain yksi ulospäin näkyvä numero.

Tupla-SIMin avulla voit käyttää samalla puhelimella kahta eri matkapuhelinverkkoa ja saada aina parhaan kuuluvuuden!

Jos puhelin on ensisijaisen liittymän kuuluvuusalueen ulkopuolella, saapuvat puhelut voidaan soitonsiirron tai tavoitettavuusketjun avulla ohjata toiselle SIM-kortille. Ulospäin soittaessa on mahdollista valita, kumpaa liittymää käyttää, mutta numero pysyy samana.

Kun sinulla on käytössäsi Line Carrierin kahden verkon ratkaisu, onnistuu verkon vaihtaminen tarvittaessa vain muutamalla puhelimen pyyhkäisyllä. Voit aina käyttää sitä liittymää, joka alueella kuuluu parhaiten.

Varmista se, että työntekijäsi ovat tavoitettavissa kaikissa tilanteissa!

Mitä asiakkaamme sanovat?

Line Carrierilla ymmärrettiin ja sisäistettiin meidän ongelmamme ja löydettiin siihen juuri oikea ratkaisu, joka on yhteistyömme tärkein asia. Lisäksi asiakaspalvelu ja henkilöstömme koulutus uuden palvelun käyttöönottoon ovat olleet erinomaisella tasolla. Jatkossa kaikkiin uusiin kohteisiimme valitaan Line Carrierin ratkaisu.


Vahanen Monitoring Services Oy:n toimitusjohtaja Sami Päivärinta

Yhden operaattorin liittymät toimivat hyvin joissakin toimipisteissä, mutta huonosti toisissa. Lopulta ongelma ratkesi Line Carrierin avulla. Saimme hankittua liittymät kaikkiin kolmeen verkkoon yhdeltä palveluntarjoajalta, vain yhdellä sopimuksella ja laskulla.


Urheiluhallit Oy:n tietojärjestelmäasiantuntija Timo Ukkola

Joustava hinta ja selkeä laskutus

Mobiililiittymät selkeään hintaan, yhdellä laskulla

Line Carrierin ratkaisut voidaan räätälöidä yrityskohtaisesti ja tarjolla on erilaisia yrityspaketteja.

Yritysliittymät on hinnoiteltu joustavasti ja selkeästi. Et tarvitse enää useita palveluntarjoajia sekä sekavaa laskukokoelmaa varmistaaksesi kattavan kuuluvuuden yrityksellesi. Voit käyttää useita eri verkkoja ja saat silti vain yhden laskun.

Työntekijäkohtainen räätälöinti

Yrityksen puhelinliittymät kaikista kolmesta verkosta voidaan ottaa käyttöön työntekijäkohtaisesti kuuluvuusalueiden mukaan, joten saat koko henkilöstöllesi parhaan mahdollisen kuuluvuuden.

Työntekijäkohtaisesti voidaan valita tärkeimmät kuuluvuusalueet sekä puheluminuuttien, SMS-viestien ja mobiilidatan määrä.

Yritysliittymät matkatyöhön

EU-roaming kuuluu paketin hintaan. Paljon matkustelevan kannattaa valita liittymät ulkomaan tiedonsiirtomaksujen mukaan.

Muissa kuin EU- ja ETA-maissa tapahtuva roaming-tiedonsiirto sisältää automaattisesti 50 euron kuukausikohtaisen roaming-rajan, jotta yllätyksiltä vältyttäisiin. Roaming-rajaa voidaan tarvittaessa nostaa.

Rajaton datansiirto

Kolmen verkon ratkaisulla saadaan hyötyjä myös datansiirrossa. Useimmat liittymätyyppimme sisältävät rajattomasti datansiirtoa.

Jos datan käyttö on kuitenkin vähäistä, niin datansiirto voidaan laskuttaa myös käytön mukaan. Dataliittymä sisältää valitun datapaketin ja roaming-palvelun.

Line Carrier yritysliittymien peruspaketit

Line Carrierin mobiililiittymät on kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja joustavasti kustomoitavissa yrityksesi tarpeisiin. Liittymien lopulliseen hintaan vaikuttaa muun muassa hankittujen liittymien määrä sekä kustomoidut ominaisuudet.

Teemme sinulle mielellämme tarjouksen haluamastasi liittymäratkaisusta. Pyydä tarjous ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Haluatko tietää lisää yritysliittymistä?

TTI talous web

Taloudelliset hyödyt

Keskitä liittymät yhdelle palveluntarjoajalle. Säästät palvelumaksuissa ja kustannukset on helppo paikantaa.

TTI tehokkuus web

Tehokkuutta toimintaan

Käytössäsi on kaikki kolme verkkoa (Elisa, Telia, DNA),  joilla turvaat yrityksesi yhteydet ja varmistat liikkuvan henkilöstön tehokkaan työskentelyn ympäri maata.

TTI imago web

Parempi yrityskuva

Kun kuuluvuus on kunnossa, asiakas saa yrityksesi henkilöstöön yhteyden. Tavoitettavuus on hyvän asiakaskokemuksen kulmakivi.