Line Carrier Business Mobilella saat yritysliittymät kolmesta verkosta.

Yritysliittymät parhaan kuuluvuuden mukaan

Line Carrier Business Mobilen avulla  käytössäsi on kolme verkkoa,  joilla turvaat yrityksesi yhteydet ja varmistat liikkuvan henkilöstön tehokkaan työskentelyn ympäri maata.

Varmennat yrityksesi tavoitettavuuden, kun otat käyttöön multi-SIM -ratkaisun. Valitse kaksi verkkoa ja yksi ulospäin näkyvä numero ja heitä hyvästit puhelimen verkko-ongelmille.

Pyydä tarjous liittymistä yrityksellesi, myyjämme on sinuun yhteydessä!

Pätkiikö yhteys, eikö kuulu?

  • Onko henkilökunnallasi ollut ongelmia kuuluvuuden tai verkon toiminnan kanssa?
  • Onko yrityksesi puhelinlasku kokonaisuutena sekava ja vaikea kohdistaa kustannuspaikoille?
  • Miten olet varmistanut päivystäjien ja muiden kriittisten henkilöiden tavoitettavuuden?

Suomessa on yksi operaattori, joka toimii kaikissa verkoissa. Line Carrierin yritysliittymät tarjoavat käyttöösi kolme verkkoa, joilla turvaat yrityksesi yhteydet ja varmistat liikkuvan henkilöstön tehokkaan työskentelyn ympäri maata.

Jos verkko ei toimi, kriittisissä tehtävissä toimivia henkilöitä ei tavoiteta tai verkon kantaman ulkopuolella oleva työntekijä ei pysty soittamaan. 

Voi siis olla, että joudut ostamaan useamman operaattorin palveluita saadaksesi henkilöstöllesi riittävän tavoitettavuuden.​

Line Carrierin yritysliittymät ja mobiiliverkot tarjoavat kuuluvuuden etätyöläiselle myös mökillä. Nyt kuuluu!

Yritysliittymät joustavilla paketeilla

Line Carrier tarjoaa liittymät yrityksille kaikissa verkoissa parhaan kuuluvuuden mukaan. Et tarvitse enää useita palveluntarjoajia ja sekavaa laskukokoelmaa varmistaaksesi kattavan kuuluvuuden yrityksellesi.

 Liittymät saa joustavilla paketeilla kaikenkokoisille yrityksille. Yritysliittymät kaikista kolmesta verkosta voidaan ottaa käyttöön työntekijäkohtaisesti kuuluvuusalueiden mukaan.

Kaksi SIM-korttia, yksi numero

Line Carrier Business Mobile mahdollistaa ratkaisun, jossa yhdessä puhelimessa on käytössä kaksi SIM-korttia kahdesta erillisestä mobiiliverkosta, mutta vain yksi ulospäin näkyvä numero.

Jos puhelin on ensisijaisen liittymän kuuluvuusalueen ulkopuolella, saapuvat puhelut voidaan soitonsiirron tai tavoitettavuusketjun avulla ohjata toiselle SIM-kortille. Lisäksi itse soittaessa on mahdollista valita, kumpaa liittymää käyttää.

Lue teknologiajulkaisu-Tivin artikkeli yhden numeron ja kahden SIM-kortin ratkaisusta: Yksi numero, kaksi liittymää ja hyvästit puhelimen verkko-ongelmille

Liittymät yrityksille kaikista kolmesta verkosta

Liikkuvassa työssä oleville työntekijöille on tärkeää olla tavoitettavissa ja verkon ulottuvissa. Paljon matkustelevan kannattaa valita liittymät ulkomaan tiedonsiirtomaksujen mukaan.

Line Carrierin ratkaisut voidaan räätälöidä yrityskohtaisesti, ja tarjolla on erilaisia yrityspaketteja. Työntekijäkohtaisesti voidaan valita tärkeimmät kuuluvuusalueet sekä puheluminuuttien, sms-viestien ja mobiilidatan määrä. EU-roaming kuuluu paketin hintaan.

Yrityskohtaiseen liikennepakettiin voidaan liittää myös sisäpuhelut, jolloin yritys säästää sisäisten puheluiden kuluissa. Omaa erillistä puhelinvaihdettakaan ei tarvita, jos matkapuhelinliittymät integroidaan osaksi Line Carrier Mobiilivaihdetta.

Kolmen verkon ratkaisulla saadaan hyötyjä myös datansiirrossa.

Taloudelliset hyödyt

Keskitä liittymät yhdelle palveluntarjoajalle. Säästät palvelumaksuissa ja kustannukset on helppo paikantaa.

Tehokkuutta toimintaan

Käytössäsi on kaikki kolme verkkoa,  joilla turvaat yrityksesi yhteydet ja varmistat liikkuvan henkilöstön tehokkaan työskentelyn ympäri maata.

Parempi yrityskuva

Kun kuuluvuus on kunnossa, asiakas saa yrityksesi henkilöstöön yhteyden. Tavoitettavuus on hyvän asiakaskokemuksen kulmakivi.